Versace Watches

Versace Watches ја претставија својата нова кампања за пролет – лето 21, инспирирани од песочниот часовник. Комбинирањето на античкиот симбол на текот на времето со модерните дизајни, за новата колекција значи повеќе од дефинирање на елегантни силуети.

Versace Watches

“Песокот се движи, поминува и преминува, минуваат и секунди, минути и часови, но шармот на Versace Watches е вечен“, посочуваат од брендот.

Versace Watches часовниците се надополнети со нараквици, прстени и накит за коса./М.М.

Versace Watches

Versace Watches

You may also like

Comments are closed.