Никола Андоновски е веќе препознатливо лице на нашата модна сцена. Неговиот потенцијал се докажа уште пред шест години со првата понуда за работа во Милано.

Како дел од интернационалниот моделинг на модната агенција Фокс Моделс, од Белград, на свои 17 години замина во далечната Индија. Денес, со своето големо модно портфолио и огромното искуство, Андоновски го задржа приматот за едно од најдобрите фит тела во модниот свет.

Со совршените пропорции и лик кој потсетува на стрип јунак ( Супермен / Кларк Кент ), Никола продолжува да го  освојува интернационалниот моделинг. Дисциплината и професионалноста се секогаш добитна комбинација, поради што Андоновски е интернационален модел за пример, а ние безрезервно веруваме во неговите квалитети и успесите кои следат, велат од неговата матична агенција Моделс ИН Менаџмент.

Моделс ИН Менаџмент

More in:Модели

You may also like

Comments are closed.