Од огромната палета на пригодни подароци за претстојните празници, Нermes ги одбра марамите за отворање на сезоната. Предлага и користење на метален прстен со завршна обработка на паладиум, за оригинално врзување на марамите чии пак дезени се посебна приказна.

Дизајнирани се од Gianpaolo Pagni, инспирирани од илустрациите од Imagerie d’Épinal и даваат нов изглед на флората и фауната во неверојатен, театарски декор, со геометриски мотиви./М.М.


https://www.hermes.com/us/en/category/women/scarves-shawls-and-stoles/silk-scarves-and-accessories/?utm_campaign=Ecom_ColorWinter_1121_US&utm_source=Newsletter&utm_medium=AllDevices&cid=36278&mid=116923426#||Category

 

Модни додатоци

Balmain B-Buzz

Италијанската модна куќа Balmain годинава ја започнува со нова колекција на чанти, наречена B-Buzz, наменети ...

You may also like

Comments are closed.