Навраќање кон саканите бајки во стилот на Estee Lauder, како идеја за убав, впечатлив подарок.

Тоа се компактните пудри со дизајн инспириран од бајките и создаден во соработка со Disney, со златести силуети на саканите принцези. Дизајн наведува на слатките спомени од нашето детство, со вечните бајки и пораките за силата, љубовта и пријателството.

Monica Rich Kosann, дизајнерката на луксузен накит, го потпишува единствениот дизајн на компактните пудри. Комплексниот дизајн, ексклузивната изработка, совршената компакт пудра (24 oz./6.9g) пристигнува во елегантна кутија за презентации и во кадифена торбичка за заштита.

You may also like

Comments are closed.