ИзлогНасловнаТрендови

Збогум 2020 – Добредојде 2021 New

Многу порано од претходните години, граѓаните на европските држави почнаа своите домови и дворови да ги украсуваат за претстојните новогодишни празници. Слики на новогодишно украсени домови и дворови од Холандија, Германија и Белгија ги исполнија ФБ страниците. Познавачите сметаат дека станува збор на настојување да се исполнат часовите на изолација и надеж дека наредната година ќе биде многу поубава.

Во коментарите на интернет продавниците каде што е забележан поголем интерес за новогодишните додатоци се наведува дека корона 2020 би требало што поскоро да  се заборави.

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.