Со ревија на српскиот дизајнер Бата Спасојевиќ вечерва започна Модната Недела на Гранада 2020. Ќе настапат 40-тина креатори ширум светот и ќе може да се следи во живо на YouTube, на каналот на Showstars, како и на Фејсбук страницата на промоторот. Вечерва своите најнови модели ќе ги прикажат и Марела Нуњез од Парагвај како и Кристина Виченте од Шпанија.

 

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.