Мода вестиМоден мозаик

Есенската колекција на Adam Selman е повеќе од спортска

Adam Selman

Пандемските заклучувања ја направија спортска облека на Adam Selman во облека за многу повеќе од тоа. Стана облека за ден и вечер, за осамени прошетки и за работа на далечина.

Успехот на неговите спортски колекции, а ги имаше вкупно осум во изминатите три години, направија да ги прошири своите дизајнерски погледи и на облека за спиење и за пливање.

Adam Selman

Сега дизајнерот размислува за животниот стил: есенската колекција за годинава е неговиот досега најцелосно реализиран спектар на парчиња под етикетата Adam Selman. Остануваат разиграните облеки за во теретана, сега и во акварел и со леопард дамки, во небесно сина боја и обичен плетен жакард, но сега и тој преминува во облека што значи повеќе од спортска.

Паралелно со новата колекција, на сајтот на дизајнерот е во тек голема летна распродажба./М.М.

Деталите се на https://adamselman.com/collections/sale-1

Adam Selman

Adam Selman

Adam Selman

Adam Selman

Adam Selman

 

You may also like

Comments are closed.