Вaublebar на својата електронска продавница веќе ја продаде првата колекција на обетки направени во пресрет на ноќта на вештерките. Во тек е приемот на нарачки за втората, дополнителна колекција. Пригодните обетки, се украсени со бисери и нудат единствен дизајн што одговара на секоја облека./М.М.

Деталите се на следниов линк: https://www.baublebar.com/product/58722-grim-earrings?utm_content=textlink&utm_source=pepperjam&utm_medium=affiliate&utm_campaign=21181&cvosrc=affiliate.pepperjam.21181&clickid=3719350565&__cf_chl_captcha_tk__=pmd_mHYjLxoSzQARSatccr8M9l90B082CyEijezw6scEORE-1633642316-0-gqNtZGzNA6WjcnBszQil

You may also like

Comments are closed.