Претставувајќи ја својата колекција Донатела Версаче повикува во Версачеполис, утописка настамба под морето, создадена за силни и самоуверени мажи и жени.

Versace Pre-Fall 2021

„Сакав да создадам нешто вознемирувачко, нешто што може да биде во согласност со она што се смени во сите нас. За мене тоа значеше сонување на нов свет. Свет создаден од фантастични суштества, свет во кој сите можеме мирно да коегзистираме “. Колекцијата го изразува засилениот   став согласно кој гледа кон иднината со оптимизам и надеж. /М.М.

Versace Pre-Fall 2021

Versace Pre-Fall 2021

Versace Pre-Fall 2021

Versace Pre-Fall 2021

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.