Phase Eight

Во Phase Eight веруваат дека никогаш не треба да се потцени моќта на совршениот фустан и настојуваат она што тие го прават да е по многу нешта единствено. Стилот што со децении го негуваат и надополнуваат е фустан за работа и за дома, фустан што може да се носи во текот на целиот ден, а притоа жените да се чуствуваат уаво во нив. Таква е и новата колекција – за раната есен и доцно лето, со тоа што дел од моделите се и на распродажба на електронската продавница. https://www.phase-eight.com/row/new/dresses/

Phase Eight

Без разлика дали станува збор за облека за млада мајка, невеста или за мајка на невестата, односно дали е во прашање комбинезон за ден или фустан за забава, сакаме да бидеме дел од секојдневните и специјалните прилики на нашите клиенти, велат од  Phase Eight. Фокусирани сме на дневните и вечерни силуети, изработени од квалитетни ткаенини, во кои жените од сите возрасти можат да изгледаат и да ги чувствуваат убаво.

Во 1979 година, Patsy Seddon беше млада мајка со мали деца, која сметаше дека е невозможно да најде практична, модерна облека што е пријатна и софистицирана – така што реши самата да јадизајнира својата облека.  Така е создадена Phase Eight, а Patsy Seddon и Peter Urquhart се нејзините основачи. Денес е во сопственост на Foschini Group./М.М.

Phase Eight

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.