Estee Lauder

За жешките летни денови во кои како и самите да се „топиме„, Estee Lauder создаде и промовира декоративна козметика која е едновремено и водоотпорна и не исчезнува цело деноноќие.

Во летната водоотпорна колекција се фондацијата со 56 нијанси, маската и eyeliner.

Estee Lauder ја промовира Double Wear фондацијата кој овозможува  беспрекорен свеж, мат изглед.

Double Wear Makeup мат фондацијата е создадена во 56 нијанси, водоотпорна е и трае 24 часа. Подлогата е отпорна е на пот, топлина и влага.

Estee Lauder

Sumptuous Extreme Mascara овозможува екстремен волумен на трепките, а останува недопрена и на влажно врем и во вода. Создава ефект на лажни трепки – како и целосна тотална хидроизолација. Заштитува од размачкување како и создавање грутки при аплицирае. Овозможува сигурни десет часови во екстремни услови на висока топлина, влага и вода. Формулата делува како продолжување на трепките, а комплексот на витамини нега и забрзан раст на трепките.

Duble Wear Infinite Waterproof Eyeliner овозможува 24 часовна шминка.

Вклучува мек врв за прецизно нанесување и вграден остар врв за прецизни линии.

За посебни ефекти, дефинирњето е со мекиот врв, пред eyeliner да се исуши.

Водоотпорен eyeliner, отпорен на размачкување, пот, топлина и влажност./М.М.

Estee Lauder

 

More in:Шминка

You may also like

Comments are closed.