Dolores Cortés

Шпанскиот бренд Dolores Cortés, специјализиран за костими за капење, својата најнова колекција за летово, ја претстави со моделот Pia Bernjak, низ прекрасни слики направени од Richard Ramos, крај шпанскиот брег. Abraham Gutiérrez го има направено креативното насочување и стилизирање за снимањето, што ги комбинира костимите за капење со бројни додатоци и огромна сламена шапка. https://www.dolores-cortes.com/

Dolores Cortés

Силен принт украсуваат бројни дизајни, кои се движат од целосно класични, до оние со нови линии и тропски дезени. Меѓу костимите се издвојува серијалот со една прерамка, као и комплетите за плажа, како надополнување на колекцијата./М.М.

Dolores Cortés

Dolores Cortés

Dolores Cortés

Dolores Cortés

Dolores Cortés

Dolores Cortés

 

Dolores Cortés

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.