Dolce & Gabbana

Новата колекција на Dolce & Gabbana наречена 90s Collection е претставена со врел моден филм во кој позира шпанската актерка Ester Eksposito:

Опкружена со  мажи крај базен, Ester претставува сензуална колекција која нуди речиси целосно црн избор на дизајни – од облека, до модни додатоци.

Ester Eksposito, снимена од фотографот Kito Munoz, изгледа прекрасно во сензуалната облека на 90s Collection, опкружена од скудно облечени машки модели./М.М.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Целата колекција е достапна на: https://www.dolcegabbana.com/en/90s/

More in:Мода

You may also like

Мода

Zimmermann rezort 2023

Nicky Zimmermann неделава ја претстави својата колекција за на одмор, за наредната – 2023 година. ...
Мода

Афродизијак од Tony Ward

Либанско- италијанскиот дизајнер Tony Ward својата есенско/зимска колекција ја наслови со прашањето: Каде е Афродита?, ...

Comments are closed.