Desigual

Колумбискиот дизајнер Esteban Cortázar ве поканува да ја прославите радоста на животот со оваа нова колекција на Desigual, инспирирана од неговото детство од 90-тите во Саут Бич, Мајами. https://www.desigual.com/en_SG/esteban-cortazar/

Desigual

Колумбиецот Esteban Cortázar е неспорно амбасадор на лежерен шик, сосема соодветен за гардероба за на одмор. На возраст од само седумнаесет години, тој беше и најмладиот дизајнер кој ги претставил своите дела на NYFW. Неговиот препознатлив стил ги меша боите од неговото латинско наследство со уникатниот и елегантен савоар на тајните на модната имагинација.

Desigual

Desigual

 

 

 

 

 

 

 

 

Desigual е шпанска модна компанија, создадена во 1984 година од  Thomas Meyer, во Барцелона, каде што и денес е седиштето на модниот бренд. Desigual е присутен во над стотина земји ширум светот, преку различни дистрибутивни канали и неколку партнери. Соработува со шпански и меѓународни дизајнери и уметници во создавањето на своите секогаш нови и секогаш препознатливи колекции.

Desigual

На овој начин Desigual го потврдува својот никогаш банален идентитет, континуираното барање за да избега од едноставноста. Облеките предложени за деновите на одморот од колумбискиот дизајнер се преставување на доследноста на Desigual на секогаш поинаков начин./M.M.

Desigual

Desigual

Desigual

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.