Coach

Stuart Vevers своите активности во текот на пандемијата ги насочи кон промоција на својот бренд преку телевизискиот канал, на кој јавни личности како Lopez, Megan Thee Stallion, Michael B. Jordan и Bob The Drag Queen настапуваа во Coach производи, како и во преобликување на есенската колекција за годинава во нова, наменета за на одмор, за во 2022 година. На пистата во Шангај есенската колекција, со миди здолништа од чипка, е целосно преобликувана во летна, за на одмор во 2022 година.

Coach

Преку Zoom повик од неговиот дом во Њујорк, во преставувањето на колекцијата, тој се прашува што е поентата успешни производи да се врзуваат за одредена сезона. Сега, неговите најдобри делови од Coach брендот, се и во зимските и во летните колекции – во мноштво стилови и модели. Интарзиските џемпери на брендот се повторување на минатите успеси, а чизмите со ѓон во пастелни нијанси се редослед на формата што Kaia Gerber ја носеше изминатата есен.

Coach

Ваков вид еволутивни колекции се карактеристика за Coach и придонесоа тој да биде креаторот на олимписките униформи, потоа на скијачите, како и стилист на Terrence Malick’s Days of Heaven.

Мудро градејќи ја иднината на најдобрите делови од минатото, дизајнерот знае дека токму извесноста и еволутивниот пристап се најголемата придобивка на Coach./М.М.

Coach

Coach

Coach

Coach

Coach

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.