Моќниот симбол на Шанел, легендарниот златен ланец испреплетен со црна кожа, креаторката Луиа Пика го интерпретира и надополнува во колекцијата „LES CHAÎNES D’OR DE CHANEL„ со ограничено издание, наменета за претстојните празници. „Почитувајќи ја љубовта на Габриела Шанел за злато како инспирација,
Шанел е во знакот на безвременските златни нијанси, тргнувајќи од ROUGE ALLURE“. Глобалната креативна шминка и дизајн во боите на CHANEL сликаат портрет на силна, сјајна жена во палета од длабоки, златни нијанси, за смел изглед на шминка.
Богатата златна сенка „античко злато„, за блескав поглед, како и розовото злато во осветлувачкото руменило се доминантните тонови на празничниот изглед од Шанел.

You may also like

Comments are closed.