Bottega Veneta

Во Bottega очигледно има ново расположение: Како и сите други, кои се движат по пандемијата, Lee имаше време да размисли, да ја процени состојбата и да предложи креации за кои смета дека се согласни со моменталните потреби на жените.

Минималистички сандали со ремени, карактеристични за Bottega Veneta, пролетва ги заменија гломазни папучи и чевли, во пастелни бои, со впечатлива платформа и дизајнирана потпетица.

„Добро е да се биде безбеден, но знаете, навистина е важно да бидете и смели, велат од брендот.

Папучите на Bottega Veneta сигурно ќе бидат популарни како скулпторски додатоци на брендот. Изработени се во ателјето во Милано од кожа „Fondant“ и имаат 90мм блок потпетици./М.М.

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Bottega Veneta

 

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.