КосаУбавина и здравје

Botox маска за коса

B.M. професионална Botox Reconstructive Mask само во името содржи ботокс. Станува збор за маска за коса со кератин, колаген, протеини, 12 видови на масла, богати со минерали, со која повторно се воспоставува природната убавина на косата.

Botox маската за коса делува како длабински третман за кондиционирање кој ја обновува оштетената коса. Третманот со маската трае 45 минути, а резултатите се видливи и до три до четири месеци. Косата станува природно исправена, без разлетување, сјајна и мазна./М.М.

More in:Коса

You may also like

Comments are closed.