Нарачајте превоз со повик на 15 777 или преку апликацијата на Cammeo, плаќајте со Mastercard и освоите една од вредните награди, во вториот циклус од наградната игра. – Не пропуштајте го ниту третиот и последен циклус, што почнува на 15 мај.

Се ближи 15 мај – крајот на вториот циклус од наградната игра, така што сеуште не е доцна да учествувате и да освоите една од вкупно трите награди, во износ од 100 000, 30 000 и 10 000 денари.

Иако е тоа причина повеќе да се возите со Cammeo такси, повторно – не е крај на наградувањата! Од 15 мај почнува третиот и последен циклус од наградната игра.

Затоа и понатаму возете се со Cammeo, плаќајте со Mastercard и зголемете ги шансите за наградните добивки!

Нарачајте превоз со повик на 15 777 или преку апликацијата на Cammeo.

Cammeo внимава на безбедноста: освен внимателното возење до дестинациите, сите возила се опремени со заштитни прегради, а за квалитетот на услугите можете веднаш по возењето да се изјасните.

За содржината на оригиналните текстови и соопштенијата одговорни се нарачателите.

You may also like

Comments are closed.