МодаТрендови

Одмерена доследност на Ralph Lauren препознатлива и во есенската облека

Ralph Lauren

Пред-есенската колекција на Ralph Lauren деновиве пристигнува во продавниците. Настрана експериментот на брендот со спортската облека, за која доста се зборува во смисла на проширување на дејноста, оваа колекцијата изгледа убедливо позната за долгогодишните обожаватели. Моделите наменети за жените ја разработуваат темата за сафари. Lauren почна да ја обработува во време на пандемијата и пред вакцинирањето. Сега, кога луѓето сепак некако можат да патуваат, лесниот и активен стил, што го предлага дизајнерскиот тим, сигурно ќе имаат привлечност.

Ralph Lauren

За преодната сезона моделите за мажите се безвременски спојници направени во силуетите со потпис на Purple Label. Беспрекорната, неутрална палета е дополнета со соодветни модни додатоци./M.M.

Колекцијата е достапна и на електронската продавница на брендот:  https://www.ralphlauren.com/brands-purple-label-pre-fall-2021-feat?ab=en_US_MDLP_Slot_8_S1_Image_SHOP

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ralph Lauren

 

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.