Мошне е тешко да се одолее на ретро вибрацијата од седумдесетите на високите чизми на Манго. Надополнети со фустан ќе создадат лелеава комбинација, впечатлива и за оваа есен – пет децении подоцна. Сега и на mango.com

Со урбаните црни чизми ќе зачекорите во урбаниот пејсаж силно и сигурно. Можат да се вклопат со секоја облека – да ја подигнат енергијата и севкупниот впечаток. На mango.com

 

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.