Lanvin

За есенската колекција на Lanvin, креативниот директор Bruno Sialelli, беше инспириран од наследството на куќата, за облеката да добие нов шмек, а секојдневната гардероба да ја подигне на друго ниво.

Lanvin

Дизајнетор ја истражува размената помеѓу старото и новото, наследеното и современото, како архивите за дизајн и идеолошко значење на Lanvin. /М. М.

Lanvin

Колекцијата на Lanvin за есен 2021 може да се види на следниов линк: https://www.lanvin.com/us/fall-winter-collection-2021 

Lanvin

Lanvin

Lanvin

Lanvin

 

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.