МодаМода е портал за луѓе со стил – портал со позитивен карактер во секоја смисла и сегмент – од дизајнот до содржините што ги објавуваме. Етиката и еднаквоста кон секого се наша главна задача, а задоволството на посетителот / читателот основната цел и мотивација.

Иако модниот дел е доминантен, во модниот мозаик на МодаМода свое место имаат и достигнувањата во медицинската козметика, во здравата исхрана и уредувањето на домот, како и актуелните културни настани и манифестации. Етиката и еднаквоста кон сите се нашата морална обврска и задача, а задоволството на читателот – и мотивација и цел.

Мода Мода посветува особено внимание на создавачите – на дизајнерите и на ракотворците,  претставувајќи ги и информирајќи за нивните  тековни локални и регионални настапи, настани, изложби, проекти…

 

Доколку сте заинтересирани за соработка, контактирајте не на marketing@modamoda.mk

 

Водители на проектот

Јулијана Пишпецка и Јованка Јанкоска

 

Маркетинг: marketing@modamoda.mk

Контакт: info@modamoda.mk