Zara

За есенва, Zara ја предлага својата колекција OUTERWEAR.
Со новата колекција модниот бренд продолжува да негува гардероба составена од модерна, есенцијална облека.
Класичните линији се доминантни во новата колекција на Zara во која не одстапува ниту усвоената палета на бои, со неутрални тонови, како бледо зелена, екру, беж и браон.
Целата колекција достапна на сајтот на модната куќа: https://www.zara.com/mk/en/

Zara

Zara

Zara

You may also like

Comments are closed.