Бујното зеленило и аристократски  скицирана совршена локација е просторот одбран да се долови духот на времето за којe зборува колекцијата на Балмен за претстојнава пролет. Го крева превезот над времето во кое Јулија Робертс чекори во моделите на нејзиниот лик од Убавата жена. Всушност сите оние кои се сеќаваат на уникатната енергија од 90-тите, лесно ќе ги препознаат строгите кроеви, пастелните тонови и силното прилагодување што се одвиваат низ оваа колекција. /M.M.

Балмен: Колекција Пред – Пролет 21

Балмен: Колекција Пред – Пролет 21

Балмен: Колекција Пред – Пролет 21

Балмен: Колекција Пред – Пролет 21

Балмен: Колекција Пред – Пролет 21

Балмен: Колекција Пред – Пролет 21

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.